Evergreen K1

10.260 ден11.400 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода едно крило и тапацирната перница на седиштата. Телото на елементот е изработено од дебелина од 18мм универ во поларниот бор, со предна и декоративна плоча изработена од МДФ, покриена со фолија од слонова коска. Стилски профилираните лајсни, кои се дел од овој градите на фиоките, исто така се изработени од МДФ со дебелина од 25 мм. Елементот содржи една кутија во украс на дрво Поларен бор. Рачката на зимзелена боја (Р-19), механизмот за гас и прилагодливите стапала се вклучени во цената на градите на фиоките. Елементот е ивичен на задната страна, исто така. Тапацираната перница е изработена од сунѓер дебелина од 5 см, а ткаенината е изработена од квалитетен материјал, густ ткаен. Составот на ткаенината е водоотпорен и го олеснува отстранувањето на дамките.

Дополнителни информации

Тежина 23.47 кг
Димензии 70 × 39 × 45 cm

Мени