Evergreen EG V2

18.900 ден21.000 ден (-10%)

In stock

Спореди

Витрина со две крилја. Телото на куќиштето на дисплејот е изработено од универверзална дебелина од 18 мм во Поларскиот бор украс, со фронтови и украсна обвивка изработена од МДФ покриена со фолија од слонова коска. Стилски профилираните лајсни, кои се дел од овој градите на фиоките, исто така се изработени од МДФ со дебелина од 25 мм. Елементот содржи една кутија, дебела 18мм во декор од дрво Поларен бор и механизам за влечење. Зимзелени рачки (R19), шарки за затворање на мека и прилагодливи нозе се вклучени во цената на кутијата на дисплејот. Елементот е ивичен на задната страна, исто така. Покрај специјалитетите EG-F, кои се незадолжителни, имате можност да ги создадете внатрешноста на кутијата за прикажување според вашите потреби. Рустикален и стилизиран витрин за fansубителите на класиците.

Дополнителни информации

Димензии 39 × 75 × 191 cm

Мени