Evergreen CPL21

15.300 ден17.000 ден (-10%)

In stock

Спореди

Чевларник со две крилја и една фиока. Телото на елементот е изработено од дебелина од 18мм универ во поларниот бор украс, со фронтови и декоративна обвивка, изработена од МДФ, обложена со матска фолија од слонова коска. Стилски профилираните лајсни, кои се дел од овој градите на фиоките, исто така се изработени од МДФ со дебелина од 25 мм. Елементот содржи две кутии, дебели 18 мм во декор од дрво Поларен бор. Рачката на зимзелената боја (Р-19), шарките што се затвораат меки, лизгачите со засилувачи и прилагодливите стапала се вклучени во цената на чевелот. Елементот е остро од задниот дел. Покрај специјалитетите EG-F, кои се незадолжителни, имате можност да ги создадете внатрешноста на кутијата за прикажување според вашите потреби. Багажник за чување сезонски чевли, со фиока за капи, марами и нараквици или што било друго што го користите секој ден.

Дополнителни информации

Тежина 40.95 кг
Димензии 39 × 79 × 101 cm

Мени