Dream Lux

63.566 ден70.629 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

 Агол Дрим Лукс  е модел со софа бед механизам и душек.

Се изработува само во една боја, само украсните перици во ќош можат да бидат во друга боја.

Моделот не се изработува во еко кожа.

Постои опција моделот да биде фиксен.

Мени