Dark

25.592 ден29.452 ден (-10%)

120cm x 80cm140x90160x90
Clear
Спореди

Можност за промена на бои по избор од палета.

Се изработува во три димензии

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 80cm, 140 cm x 90 cm, 160 cm x 90 cm

Мени