Cpl MO

2.300 ден

In stock

Спореди

Елементот се состои од три огледала. Наменет е за монтирање на крилјата на елементите чија висина е 198 см (гардероби, витрини, ходник PR12). Нема потреба да се вежба theидовите и да се остави простор за огледала затоа што тие сега се во вашата гардероба.

Дополнителни информации

Тежина 7.11 кг
Димензии 30 × 180 cm

Мени