Comfort

6.150 ден12.301 ден

Исчисти
Спореди

1. Бонел јадро
2. ПУ пена страничен 4цм
3. Импрегниран тврд филц 1000гр
4. Импрегниран тврд филц 1000гр
5. 3цм ПУ пена
6. 2цм Пу пена
7. Полиестер лио
8. 100% полиестер ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени