Cambridge

40.346 ден44.829 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Аголната гарнитура е фиксна.

Седечкото место на моделот е полнето со силикон и сунѓер.

Моделот се изработува само во една боја .

Не се изработува во еко кожа.

Мени