Byron плакар SZF2D2L

66.790 ден

In stock

Спореди

Плакарот со 4 врати од колекцијата Byron има стилизирани заоблени краеви и уникатни рачки, што го прави модерен.

Овој плакар во внатрешноста има простор и со полици, но и со гардеробна шипка, што го прави функционален и практичен. Фронтот на плакарот има две врати со полно крило и две врати со огледало. Огледалата придонесуваат како за функционалноста, така и за декоративниот изглед.

Комбинација на бел сјај, декор дрво и елементи со црно стакло. Со овие бои лесно ќе се вклопи во Вашиот ентериер.

Крилата имаат систем на меко затворање..

Димензии: 225x212x56

Мени