Byron наткасна KOM2S

8.302 ден

In stock

Спореди

Колекцијата Byron има стилизирани заоблени краеви и уникатни рачки, што ја прави целата колекција модерна.

Наткасната има две фиоки и е комбинација на бел сјај, декор дрво и елементи со црно стакло. Со ваквата комбинација на бои лесно ќе се вклопи во Вашиот ентериер.

Фиоките имаат систем на меко затворање.

Малечката, но функционална наткасна ќе биде совршена да може да ја искористите и во било кој друг дел од ентериерот.

Димензии: 50x42x42

 

Мени