Byron кревет LOZ160

25.030 ден

In stock

Спореди

Кревет со димензии за душек 160х200, овозможува комфортно спиење за две особи и има стилизирани заоблени краеви што ја прави целата колекција модерна.

Главата на креветот освен тоа што изгледа елегантно со дизајнот кој го има, туку и може да се користи за одмор и потпирање.

Комбинацијата на бел сјај и дрво декор е модерна и лесно се вклопува во ентериерот.

Димензии: 166×37-83×214

Забелешка: во цената не е вклучен латофлекс и душек.

Мени