Bocage SFK3S

22.463 ден

In stock

Спореди

Практичен елемент во дневната соба е книжарница Bocage опремена со полица на која можете да создадете мала библиотека или изложба на книги.

Дополнителни информации

Тежина 71.78 кг
Димензии 47 × 106 × 150 cm

Мени