Bocage RTV1D1S

14.630 ден

In stock

Спореди

Колекцијата Bocage, која се одликува со оригиналниот пристап кон дизајнот, се вклопува во трендот на скандинавскиот ентериер.

Дополнителни информации

Тежина 58.6 кг
Димензии 51 × 164 × 65 cm

Мени