Bocage REG2W2S

24.309 ден

In stock

Спореди

Дневната соба е идеално опкружување за семејни сувенири и елегантен порцелан. Овие елементи ќе ги претставите правилно благодарение на Bocage. Силното калено стакло што се користи во продавницата ќе ги заштити изложените предмети од прашина.

Дополнителни информации

Тежина 84.7 кг
Димензии 47 × 106 × 180 cm

Мени