Bocage KOM2W1D

21.248 ден

In stock

Спореди

Невообичаено, елегантно и безвременско – ова е колекцијата Bocage која се одржува во скандинавски стил и инспирира цртање од современи решенија.

Дополнителни информации

Тежина 70.8 кг
Димензии 47 × 186 × 85 cm

Мени