Bahama

45.248 ден50.275 ден (-10%)

In stock

Спореди
  • Модел Бахама се изработува во боја и штоф по избор.
  • Може да се избира страна на агол по желба.
  • Нема механизам за пуштање
  • Нема простор за складирање
  • Димензии: 285x180x 100   H: 90/115 cm

 

 

Мени