Azur V2

9.990 ден11.100 ден (-10%)

In stock

Спореди

Витрина со две крилја. Таванот на елементот е дебел 25мм, а под 18мм, од универзумот во декор од дрво Темна Небраска, додека остатокот од телото е во бело со дрвена текстура дебела 18мм. Предниот елемент е изработен од универзум во бело дрво украсно дебело 18мм со апликација во декор Темна Небраска Содржи една кутија и шипка за гардероба со функција за повлекување. Телото на елементот е ивично на задниот дел. Рачките на хром, шарките за затворање на мека и прилагодливите стапала се вклучени во цената на елементот. Постои можност за додавање на повеќе полици, кои ги нудат додатоците АЗУР-Ф. Функционален витрин кој ќе го направи влезот во вашиот дом уреден и убаво украсен простор.

Дополнителни информации

Тежина 43.7 кг
Димензии 35 × 65 × 189 cm

Мени