Azur OG

3.330 ден3.700 ден (-10%)

In stock

Спореди

Огледало со 18мм дебела основа универзално, изработено во темно украсно дрво Небраска, ќе го заврши влезот во вашиот простор за живеење. Тој е опремен со потребниот хардвер за монтирање.

Дополнителни информации

Тежина 9.67 кг
Димензии 18 × 68 × 78 cm

Мени