Azur CPL 21

8.550 ден9.500 ден (-10%)

In stock

Спореди
Categories: ,

Чевларник со две крилја и една фиока. Таванот на елементот е дебел 25 мм, а под 18 мм, од универсот во декор од дрво Темна Небраска, додека остатокот од телото е бел со дрвена текстура дебела 18 мм. Предниот дел на елементот е изработен од универзум во бело дрво украсно дебело 18 мм, а фиоките во декор „Темна Небраска“. Содржи два универзитета. Телото е исто така ивично на задниот дел. Рачките на хром, шарките за затворање на мека, скриени лизгачи со ретардери и прилагодливи стапала се вклучени во цената на елементот. Продавницата за чевли може да држи до 10 пара чевли, а во фиоката можете да го чувате додатокот што го користите сезонски или во текот на целата година.

Дополнителни информации

Тежина 31.65 кг
Димензии 35 × 68 × 98 cm

Мени