Azur CLK

4.860 ден5.400 ден (-10%)

In stock

Спореди

Закачалка за складирање облека. Содржи една полица, пет закачалки и една шипка за гардероба, сè што ви треба за да заштедите простор. Задниот дел на закачалката е дебел 18 мм, изработен од универзум во комбинација на бело дрво украс и Темно Небраска декор. Полицата на цивикук е изработена од 25 мм дебело универ. Тој е опремен со држач за прицврстување.

Дополнителни информации

Димензии 27 × 90 × 142 cm

Мени