Azteca SFW1W

10.578 ден

In stock

Спореди

Дали имате вредни семејни мемории? Прикажете ги на висечката витрина Azteca Trio , која е креирана за чување и прикажување. Зад целиот фронт ќе најдете 2 полици на кои можете да скриете мали предмети.

Дополнителни информации

Тежина 25.75 кг
Димензии 35 × 60 × 102 cm

Мени