Azteca RTV2D2S

15.621 ден

In stock

Спореди

Дескрипција

ТВ комодата Ацтека Трио ќе биде во вашата дневна соба за добро. Поставете го со другите елементи од колекцијата и уживајте во функционалниот простор на вашиот дом.

Спецификација

Дополнителни информации

Тежина 39.1 кг
Димензии 47 × 150 × 43 cm

Кошничка

No products in the cart.