Azteca REG1W1D 19/9

23.124 ден

In stock

Спореди

Дали собирате колекционерски фигурини, дали сакате убав прибор за садови или имате интересни семејни сувенири? Можете да ги претставите благодарение на витрината „Ацтека трио“ . Можете да сокриете чаршави, украси и документи на 6 полици, скриени зад целиот преден дел.

Дополнителни информации

Тежина 70.15 кг
Димензии 41 × 90 × 193 cm

Мени