Azteca POL 2/15

3.444 ден

In stock

Спореди

Донесовте некои сувенири од последниот одмор или сакате да го запомните копнежот од детството? Полицата „Ацтека трио“ е посветена на прикажување украси и семејни фотографии.

Дополнителни информации

Тежина 8.6 кг
Димензии 20 × 150 × 20 cm

Мени