Azteca KOM4S

18.511 ден

In stock

Спореди

Што ги импресионира модерната колекција „Ацтека трио“? Заоблените рабови на фронтоните и деталите што привлекуваат око, кои можат целосно да го променат изгледот на мебелот.

Дополнителни информации

Тежина 39.95 кг
Димензии 41 × 105 × 84 cm

Мени