Azteca KOM3D3S

23.800 ден

In stock

Спореди

Дали ви се допаѓа ред во зачувани артикли ? Ние го разбираме ова совршено и ги предлагаме – комодите од Ацтека Трио ќе помогнат да се организираат сите салонски ситници.

Дополнителни информации

Тежина 58.7 кг
Димензии 41 × 150 × 84 cm

Мени