Avis K13

18.360 ден20.400 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода од колекцијата Авис, модерен дизајн со едно крило и три фиоки.

  • Еден фронт од фиоките е изработен од профилиран медијапан во декор Пацифик орев, а останатите фронтови се изработени како и крилото со лакиран УВ лак во бела боја.
  • Корпусот на елементот е изработен во бела боја со висок сјај.
  • Soft close механизмите овозможуваат тивко затворање на крилата.

Димензии: 106x88x45 cm

Мени