Avis F5

18.180 ден20.200 ден (-10%)

In stock

Спореди

Фиокар од колекцијата Авис, со 5 фиоки, со модерен дизајн и минималистичка форма.

  • Видливите делови од елементот се лакирани со УВ лак во висок сјај, во кристално бела боја.
  • Еден фронт од фиоките е изработен со апликација од профилиран медијапан во Пацифик орев боја.
  • Внатрешниот дел на корпусот е изработен во декор текстил.
  • Soft close механизмите овозможуваат тивко затворање на крилата.
  • Елементот има хромирани нозе и елегантни хромирани рачки.

Димензии: 60x123x45 cm

Мени