Aston

82.938 ден97.574 ден (-15%)

In stock

Спореди

Аголна гарнитура со димензии 275х215

Ширина 105 cm.

Висина 85 cm.

Димензии на расклоп 275×116+215×116

Можност за избор на боја од штоф карта

Мени