Arosa трпезариска маса

36.649 ден

Кафеав даб/црно стаклоПрироден даб/црно стакло
Clear
Спореди

Трпезариска маса со механизам за пуштање. Можност за избор на боја.

Димензија 140+40x90x76

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Кафеав даб/црно стакло, Природен даб/црно стакло

Мени