Arosa комода

30.118 ден

Кафеав даб/црно стаклоПрироден даб/црно стакло
Clear
Спореди

Двокрилна комода од колекцијата Arosa која може да се искомбинира со тв комодата или во трпезарија. Внатрешноста е исполнета со полици.

Димензии 105x40x150

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Кафеав даб/црно стакло, Природен даб/црно стакло

Мени