Arosa затворена полица

12.161 ден

Кафеав даб/црно стаклоПрироден даб/црно стакло
Clear
Спореди

Затворена ѕидна полица од колекцијата Arosa.

Димензии 160x30x36

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Кафеав даб/црно стакло, Природен даб/црно стакло

Мени