AP 230-O

51.550 ден

артисанСнежен Храст
Clear
Спореди

Двокрилен плакар со лизгачки врати со огледало од серијата на амерички плакари.

Димензија: 229x64x221.5  cm

Дополнителни информации

Боја/Дезен

артисан, Снежен Храст

Мени