AP 180-O

40.300 ден

артисанСнежен Храст
Clear
Спореди

Двокрилен плакар со лизгачки врати со огледало од серијата на амерички плакари.

Димензија: 179х64х221,5 cm.

Дополнителни информации

Боја/Дезен

артисан, Снежен Храст

Мени