TDF Ancona

47.835 ден53.151 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комплет ТДФ, можност за продажба на посебни елементи.

Ногарите се метални.

Можност за избор на боја од штоф карта

Нема механизам за пуштање

Мени