Ancona

17.644 ден19.605 ден (-10%)

In stock

Спореди

Се изработува во една боја, украсните перници може да бидат во друга боја
Ногарките се само метални
Двоседот е седечки (без механизам за спуштање)
Димензии:   160x90x80/100 cm

Мени