Alhambra

39.935 ден44.372 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Димензија ( должина, ширина, длабочина , висина )

265 х 210 х 91х 91 см

Димензија на простор за спиење 190х140 см

* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Дополнителни информации

Димензии265 × 210 × 91 cm

Мени