Piano комода K150-3K2F

18.000 ден20.000 ден (-10%)

Бела СјајКрем-Сјај
Clear
Спореди

Фукнционална комода од колекцијата Piano, со три полни крила и две фиоки.

Фронтот, страниците и плафонот на елементот се лакирани со УВ лак во висок сјај, се изработува во топла беж боја или кристално бела боја.

Внатрешните делови од корпусот се изработени во бела боја. Шарките за меко затворање и лизгачите овозможуваат тивко затворање на крилото и на фиоките.

Модерен, елегантен и пред се функционален елемент.

Димензии: 150x85x45cm

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела Сјај, Крем-Сјај

Мени