Претсобје Solo

25.500 ден

In stock

Спореди
  • Едноделно претсобје, коплетно лакирано со УВ лак во комбинација на Кристално бела со дезен на орев
  • чевларник еднокрилен со меко затворање , една отворена полица и фиока со меко затворање
  • Перниче за седење
  • Дел за закачување на облека со 4 закачалки и 1 шипка за гардероба
  • огледало со димензија 69 x 115 цм

Дополнителни информации

Димензии 35 × 130 × 207 cm

Мени