Лизгачки ормар GD 240

24.450 ден

БелаБелаБело/ВиолетоваБело/ВиолетоваБело/ЦрноБело/ЦрноС.Храст/АнтрацитС.Храст/АнтрацитХраст/ШампањХраст/Шампањ
Исчисти
Спореди

Дополнителни информации

Димензии64 × 249 × 220 cm
Боја/Дезен

Бела, Бело/Виолетова, Бело/Црно, С.Храст/Антрацит, Храст/Шампањ

Мени