Лизгачки ормар GD 180

18.155 ден

БелаБелаС.Храст/АнтрацитС.Храст/АнтрацитХраст/ШампањХраст/Шампањ
Исчисти
Спореди

Дополнителни информации

Димензии64 × 180 × 220 cm
Боја/Дезен

Бела, С.Храст/Антрацит, Храст/Шампањ

Мени