Американски плакар APM 280

36.550 ден

С.Храст/АнтрацитС.Храст/АнтрацитХраст/ШампањХраст/Шампањ
Исчисти
Спореди

Дополнителни информации

Димензии64 × 276 × 220 cm
Боја/Дезен

С.Храст/Антрацит, Храст/Шампањ

Мени